Ενίσχυση της αύρας με λευκό χρώμα

Ενίσχυση της αύρας με λευκό χρώμα

Kiriaki Sevasti – Kunda Quantum  Συντάκτης Κυριακή Σεβαστή  03/01/2022

Η αύρα ενισχύεται με το λευκό χρώμα. Το λευκό χρώμα συμβολίζει το φως. Είναι θεραπευτικό, φωτεινό και καθαρό. Η έννοια του συμβολισμού του είναι η κάθαρση, η αγνότητα, η ελπίδα και η επέκταση. Επίσης, συμβολίζει την έννοια της ηθικής αγνότητας και της ζωτικότητας για το λόγο αυτό, τα νυφικά και τα ρούχα της βάπτισης είναι λευκά.

Δηλώνει την πνευματικότητα, τη σοφία και τη γνώση γι΄αυτό οι σοφοί guru και οι γιατροί ντύνονται στα λευκά. Ομοίως, οραματικά βλέπουμε τους αγγέλους ντυμένους στα λευκά.

Το λευκό χρώμα είναι ένα σύμβολο της ψυχής (animus). Σύμφωνα με τον Sigmund Freud το λευκό συνδέεται με το θηλυκό στοιχείο.

 

Το λευκό χρώμα ενισχύει την αύρα

Το λευκό χρώμα των ρούχων ενισχύει την αύρα. Η αύρα είναι ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο σαν μια ασπίδα του σώματος. Ένα δυνατό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο φιλτράρει οτιδήποτε δεν είναι ωφέλιμο για εμάς, προσφέροντας δύναμη και υγεία. Η αύρα διευρύνεται όταν φοράμε λευκά ρούχα, καθώς παρέχει θετικότητα και εξοστρακίζει την αρνητικότητα.

Για την ενίσχυση της αύρας μας είναι ωφέλιμο να φοράμε λευκά ρούχα (βαμβακερά, μεταξωτά, ή μάλλινα), καθώς οι φυσικές ίνες επιδρούν ως αγωγοί ενέργειας. Οι ίνες ενεργούν με το περιβάλλον γύρω μας και μεταφέρουν την prana (ενέργεια) προς τα μέσα, φιλτράροντας την ενέργεια.

 

Το λευκό χρώμα βοηθά στην ενδοσκόπηση

Το λευκό χρώμα βοηθά στην ενδοσκόπηση, ενισχύοντας την αύρα. Λόγω της ουδετερότητας του χρώματός του, το λευκό βοηθά στην ενδοσκόπηση και στην αυτοπαρατήρηση. Το λευκό χρώμα έχει μια μοναδική επίδραση στο συνειδητό και υποσυνείδητο μυαλό γι΄αυτό και προτιμούμε στους διαλογισμούς να φοράμε λευκά. Η ουδετερότητα που προσφέρει είναι κατάλληλη για διαλογισμό και για ασκήσεις, καθώς δεν αποσπάται η προσοχή μας από το χρώμα και έτσι συγκεντρωνόμαστε καλύτερα.

Σώμα. Νους. Πνεύμα

Το λευκό χρώμα προσφέρει ευχάριστη διάθεση

Ας παρατηρήσουμε τις ημέρες που φοράμε λευκά ρούχα και εσώρουχα πως νιώθουμε. Ας παρατηρήσουμε πως νιώθουμε, όταν χρησιμοποιούμε λευκές πετσέτες και σεντόνια. Η διάθεσή μας γίνεται ανάλαφρη και ευχάριστη και το αποτέλεσμα αυτής της ευδιαθεσίας είναι οι παρόμοιες χαρούμενες  σκέψεις και τα πρόσχαρα συναισθήματα. Αντανακλούμε το εσωτερικό μας φως, μέσω της αύρας. Για αυτό το λόγο, όλα τα κορυφαία ξενοδοχεία στον κόσμο επιλέγουν βαμβακερά λευκά σεντόνια και πετσέτες.

Ερμηνεία των χρωμάτων στην ψυχολογία και στα όνειρα

Το λευκό χρώμα χαρίζει ανακούφιση

Σας προτείνω όταν αισθάνεστε ευάλωτοι σε ασθένειες ή αδιάθετοι, ακόμη και αν πονάτε σε κάποιο σημείο του σώματος, να τυλιχτείτε με ένα λευκό πανί ή σεντόνι και να παρατηρήσετε την αισθητή διαφορά μετά από ένα χρονικό διάστημα τουλάχιστον 15 λεπτών. Την ανακούφιση αυτή θα ενισχύσει το Mantra “Sat Nam”. Όταν εισπνέετε και διανοητικά εκπέμπετε “Sat”, υψώνοντας μέσω του (7ου) τσάκρα του στέμματος και εκπνέετε διανοητικά εκπέμπετε “Nam”, γειώνοντας μέσω του (1ου) τσάκρα της ρίζας.

Η δόνηση του mantra Sat Nam είναι εξαιρετικά ισχυρή. Ο συνδυασμός αυτών των δύο δονήσεων δημιουργεί μια σύνδεση του φυσικού σώματος (εαυτού) και της πνευματικής θεϊκής ουσίας. Το Sat Nam εστιάζει στην καθολική αλήθεια ότι ο καθένας από εμάς είναι θεϊκός και το θεϊκό υπάρχει και αναπνέει μαζί μας. Επιβεβαιώνει την ύπαρξη της αλήθειας και την αξία της. Mπορεί να μεταφραστεί ως: η ταυτότητά μου είναι η αλήθεια και το όνομα του Θεού είναι η αλήθεια.

 

Το λευκό χρώμα εκφράζει την καθαρότητα του εαυτού

Το λευκό χρώμα των ρούχων εκφράζει την καθαρότητα του εαυτού, καθώς αντανακλά τον εαυτό. Αν υπάρχει εσωτερική δυσαρμονία θα φανεί, όπως φαίνεται ξεκάθαρα κάποιος λεκές πάνω στο λευκό ρούχο.

Η καθαρότητα του εαυτού θέλει θάρρος. Να έχουμε φτάσει στο σημείο αυτό που αισθανόμαστε “καθαροί” και τίμιοι. Να έχουμε σεβασμό και αξιοπρέπεια. Τα λευκά ρούχα δείχνουν ξεκάθαρα ποιοι είμαστε, χωρίς να κρύβουν το παραμικρό. Για αυτό τον λόγο πολλοί yogis φορούν λευκά στην Kundalini Yoga.

Η ουσία του εαυτού

Ερμηνείες των σωματικών πόνων

 

 

Μοιραστείτε το:
YouTube
YouTube
Instagram
error: Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο !!
Scroll to Top