Η Κουνταλίνι Γιόγκα μέσα από τα μάτια μου.

Η Κουνταλίνι Γιόγκα μέσα από τα μάτια μου

Kiriaki Sevasti – Kunda Quantum  Συντάκτης Κυριακή Σεβαστή  15/06/21

Μέσα από μια δεκαετία εξάσκησης της Κουνταλίνι Γιόγκα έμαθα να αγαπώ, να εκτιμώ και να σέβομαι τον ανθρώπινο εαυτό μου. Να βιώνω τη σύνδεση και την ενότητα της φυσικής και της θεϊκής πλευράς μου. Έμαθα την απλότητα, αλλά και το βάθος που εμπεριέχει όλη αυτή η συνδετική ενότητα. Έμαθα την ταπεινότητα της επιστήμης της Κουνταλίνι, η οποία μετρά πάνω από 5.000 χρόνια ύπαρξης. Πιστεύω ότι είναι η γιόγκα της επίγνωσης, γνωρίζοντας πτυχές του εαυτού, οι οποίες δεν γίνονται αντιληπτές με άλλους τρόπους. Τα αποτελέσματα είναι τόσο φυσικά, αλλά ταυτόχρονα βαθιά και ουσιαστικά, βιώνοντας την υπέρβαση, κάθε φορά που εξασκούμαι. Η Κουνταλίνι Γιόγκα εμπεριέχει πνευματικότητα και είναι μια εμβριθή προσέγγιση του εσώτερου και του ανώτερου εαυτού, διαχέοντας φως στη δική μου ζωή, αλλά και των γύρω μου.

Νιώθοντας μεγάλη τιμή και ευγνωμοσύνη στον σπουδαίο Ινδό Yogi Bhajan, ο οποίος μεταλαμπάδευσε τις γνώσεις του στην Κουνταλίνι Γιόγκα στη Δύση το 1968, ώστε εμείς να βιώνουμε τα μοναδικά της οφέλη.

 

Με την Κουνταλίνι Γιόγκα συνδεόμαστε με τη ψυχή και αφουγκραζόμαστε τη θεϊκή μας σύσταση

Με την Κουνταλίνι Γιόγκα αλλάζουμε ολόκληρο το είναι μας. Συνδεόμαστε με τη ψυχή και αφουγκραζόμαστε τη θεϊκή μας σύσταση. Μερικές φορές, οι λέξεις δεν μπορούν να ορίσουν το βίωμα της εμπειρίας-αυτό το αίσθημα διεύρυνσης και απειροσύνης-που βιώνει ο καθένας ξεχωριστά.

Ενεργούμε στο σώμα, στον νου και στο πνεύμα. Βελτιώνοντας τη διάθεσή μας, τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Μπορούμε να κάνουμε την καρδιά να χτυπά σε συγκεκριμένους απαλούς ή πολύ γρήγορους ρυθμούς. Ο νους να έχει μεγαλύτερη εγρήγορση και η αντίληψη να γίνει πιο διευρυμένη. Δαμάζουμε τη βαρύτητα, επιμηκύνοντας έτσι τη διάρκεια της ζωής με σκοπό την αυτοπραγμάτωση, την κατάσταση της φώτισης.

Ηρεμεί και ησυχάζει ο νους και το σώμα αντιδρά με τρόπους εκπληκτικούς. Τα αποτελέσματα είναι η επίγνωση, η ζωντάνια, η εσωτερική γαλήνη. Όταν δεν ασχολούμαστε τόσο πολύ με τις σκέψεις, έρχεται η παρατηρητικότητα του εαυτού, η συνειδητότητα διευρύνεται και βαδίζουμε σε μονοπάτια θεϊκά. Έχοντας πλήρη κατανόηση, αγάπη, χαρά και την αίσθηση της ενότητας.

Σταματάμε να τρέχουμε πίσω από τις σκέψεις, αλλά συνεργαζόμαστε με αυτές με αποδοχή και κατανόηση. Βιώνουμε διαφορετικά το σώμα μας και τις λειτουργίες του, το αγαπάμε περισσότερο για όλα αυτά που μας προσφέρει και για όλα αυτά που μπορεί να δημιουργήσει, τα οποία πριν ασχοληθούμε με την Κουνταλίνι τα θεωρούσαμε αδύνατα και απίθανα να συμβούν.

 

Με την τεχνογνωσία της Κουνταλίνι Γιόγκα απολαμβάνουμε την αυτοκυριαρχία και συναντιόμαστε με τις άπειρες πνευματικές μας ικανότητες

Γινόμαστε σοφοί, κατανοώντας το φυσικό σώμα και το πνευματικό εαυτό, αποβάλλοντας τον εγωικό εαυτό, έτσι βελτιωνόμαστε, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Όταν ηρεμεί ο εσώτερος εαυτός, το αποτέλεσμα είναι η γαλήνια εξωτερική όψη. Αποκτούμε τη βαθιά εμπειρία της ένωσης της ανθρώπινης συνείδησης με την άπειρη συνείδηση. Αυξάνουμε την επαγρύπνησή μας και αυτή μας οδηγεί στην συναίσθηση του εαυτού και κατ’ επέκταση του κόσμου.

Με την αυξημένη παρατηρητικότητα του νου και του σώματος, απολαμβάνουμε την αυτοκυριαρχία, την ακεραιότητα και την αξιοσύνη.

Δημιουργούμε γερά θεμέλια νέων συνηθειών και νέων ικανοτήτων του εαυτού και χωρίς ανασφάλεια ξεπερνάμε τους περιορισμούς και τα εμπόδια. Κατακτούμε τη γνώση της φύσης και της ισορροπίας αυτής, ως φυσική αέναη αλλαγή και ροή, τις αντιθέσεις, αλλά και την ενέργεια που διέπει τα πάντα γύρω μας. Η τεχνογνωσία που διέπει την Κουνταλίνι Γιόγκα, μας επεκτείνει, τόσο τις νοητικές ικανότητες, όσο και τις σωματικές ικανότητες και τότε συναντιόμαστε με τις άπειρες πνευματικές μας ικανότητες.

 

Μέσα από τις εμπειρίες αποκτάμε γνώση και γίνεται σοφία

Οι εμπειρίες προσφέρουν τη γνώση και δημιουργούν σοφία. Όταν βιώνουμε αυτό που μαθαίνουμε. Όταν μαθαίνουμε και ανακαλύπτουμε την μοναδική αλήθεια, περπατώντας το μονοπάτι αυτής, τότε καταλήγουμε να είμαστε οι αυθεντικοί εαυτοί μας, να είμαστε χαρούμενοι και συνειδητοί, γιατί αυτή είναι η φυσική μας κατάσταση. Αυτή είναι η πραγματική μας φύση.

 

Η τέχνη και η επιστήμη της Κουνταλίνι Γιόγκα είναι ουσιαστική και βαθιά πνευματική

Η τέχνη και η επιστήμη της Κουνταλίνι Γιόγκα είναι σαν ένας ωκεανός απειροσύνης, ο οποίος μας χαρίζει απλόχερα μόνιμη ενδοσκόπηση, εξέλιξη της συνείδησης και εμείς κβαντικά βιώνουμε την  ανοδική πνευματική πορεία του εαυτού. Νιώθοντας βαθιά συνδεδεμένοι με τον άπειρο ωκεανό, με τον άπειρο ουρανό, με τον ήλιο, με τα δάση, με τα πάντα γύρω μας και με την επίγνωση του αέναου κύκλου της ζωής.

Καθοδηγούμενη από την αγάπη μου για την Κουνταλίνι Γιόγκα και την Κβαντική Θεραπεία, αλλά και για τις ομοιότητές τους, κατέληξα στον συνδυασμό τους με την Kunda Quantum.

Σας παροτρύνω να εμπνευστείτε από αυτό το άρθρο, να σας ενισχύσω τη διάθεση για πρόοδο και για πνευματική ανάταση και να επιλέξετε την εξάσκησή σας στην Kunda Quantum, για να γευτείτε και εσείς τα μοναδικά οφέλη αυτής.

 

Πως αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις της ζωής με την Kunda Quantum

Γιατί η Κουνταλίνι Γιόγκα κάνει καλό στη σπονδυλική στήλη

 

Μοιραστείτε το:
YouTube
YouTube
Instagram
error: Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο !!
Scroll to Top