Μάθε για μένα

Κυριακή Σεβαστή

Υποστηρίζω ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν τη ζωή που αγαπούν, μέσω της Κβαντικής Θεραπείας – Συμβουλευτικής, της μεθόδου Kunda Quantum και του Διαλογισμού

Περισσότερα...

Έχοντας ως αφετηρία τον χώρο του αθλητισμού, την τελευταία δεκαετία εξασκώ την kundalini yoga και τον διαλογισμό, καθώς και την κβαντική θεραπεία, στην οποία είμαι εκπαιδευμένη και πιστοποιημένη ως θεραπεύτρια και συντονίστρια ομάδων.

Συνδύασα την ουσία της Κβαντικής Θεραπείας και της Kundalini Yoga και δημιούργησα με αγάπη την Kunda Quantum. Μία νέα θεραπευτική μέθοδο, εύκολη και ευχάριστη, μια συνολική “προπόνηση” που συντονίζει το σώμα, τον νου και το πνεύμα, να λειτουργεί σε κορυφαία απόδοση.

Αυτή η σχεδιασμένη μέθοδος έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει το πλήρες κβαντικό δυναμικό σας και να αποκαλύψει την πραγματική ουσία της ύπαρξής σας.

Άρθρα & Διαλογισμοί

Με αφοσίωση στο εσωτερικό μου έργο, τιμώντας και ακολουθώντας την καρδιά μου, επιλέγοντας την αγάπη, κατάφερα να μεταμορφώσω τη ζωή μου. Είμαι εδώ, να σας ενθαρρύνω να κάνετε το ίδιο.

Με την Κβαντική Θεραπεία και με την Kunda Quantum εντοπίζετε και κατανοείτε τα υποσυνείδητα μπλοκαρίσματα και πεποιθήσεις, που σας κρατούν μακριά από τη χαρά. 

Αναγνωρίζετε τη φωνή της ψυχής σας, έχοντας πρόσβαση στη βαθιά δεξαμενή σοφίας του εαυτού σας. Αφουγκράζεστε το σώμα σας, το οποίο προειδοποιεί για ό,τι δεν εναρμονίζεται με τη ροή, απομακρύνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο οτιδήποτε σας δυσκολεύει.

Πιστεύω πως, όταν εστιάζουμε στην ουσία, με παρατηρητικότητα και αλήθεια, κατανοούμε πως όλες οι αλλαγές που θέλουμε να βιώσουμε ξεκινούν εσωτερικά και τότε οι θαυματουργές μετατοπίσεις αρχίζουν να κυματίζουν μέσα στη ζωή μας.

Η γνώση γίνεται σοφία, όταν έχουμε εμπειρίες, όταν βιώνουμε αυτό που μαθαίνουμε. Όταν ανακαλύψουμε την αλήθεια και περπατήσουμε στο μονοπάτι της, τότε νιώθουμε αληθινοί, αυθεντικοί, πλήρεις, χαρούμενοι, γιατί αυτή είναι η πραγματική μας φύση.

Έμπνευση

Να εμπνευστούμε μαζί και να κάνουμε σπουδαία βήματα, ακτινοβολώντας καθημερινά τον φωτεινό δημιουργικό εαυτό μας.

Σύνδεση

Να συνδεθούμε με την απεριόριστη ικανότητα για χαρά που ζει μέσα μας και να οικοδομήσουμε μια σταθερή λαμπερή σχέση με τον αυθεντικό εαυτό μας.

Αγάπη

Να δώσουμε γενναιόδωρα αγάπη και χρόνο, ευγνωμοσύνη και συμπόνια, σε εμάς τους ίδιους, αλλά και στους γύρω μας.

Είμαστε άνθρωποι με απεριόριστο δυναμικό συνδεδεμένοι με το πνεύμα μας.

Κυριακή Σεβαστή

YouTube
YouTube
Instagram
error: Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο !!
Scroll to Top