Μάθε για την Κβαντική Θεραπεία

Κβαντική θεραπεία

Πιστεύω ότι έχετε οδηγηθεί σε αυτή την ενότητα της κβαντικής θεραπείας, καθώς είστε έτοιμοι να αλληλεπιδράσουμε και να συμπορευτούμε, δημιουργώντας μια ευχάριστη αλλαγή στη ζωή σας. Είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε τον εαυτό σας και να ακολουθήσετε την καρδιά. Να προσδιορίζετε την αλήθεια του εαυτού σας, με το παρόν συνειδησιακό σας επίπεδο, χωρίς τη διαστρεβλωμένη παρελθοντική εικόνα που είχατε, λόγω των πεποιθήσεων.

Είστε έτοιμοι να ακούσετε τον εσωτερικό ψίθυρο που σας λέει ότι υπάρχει ένας φωτεινότερος τρόπος ζωής, ρεαλισμού, αλλά και πνευματικότητας.

Η κβαντική θεραπεία αγκαλιάζει και επαληθεύει επιστημονικά τις πνευματικές διδασκαλίες χιλιάδων ετών. Δίνει λύσεις εκεί που φαινομενικά δεν υπάρχουν λύσεις, εκπλήσσοντάς μας ευχάριστα.

-Πόσες φορές έχετε νιώσει ανασφαλείς, αδικημένοι, αδύναμοι, αγχωμένοι, θυματοποιημένοι και θεωρείτε πως αυτή είναι η πραγματικότητά σας;

-Πόσες φορές εμπιστευθήκατε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας; Και αναρωτηθήκατε αν πήρατε τη σωστή απόφαση; Χρειαστήκατε περισσότερη ψυχραιμία, αυτοέλεγχο, καθαρή σκέψη, αυτοπεποίθηση;

-Πόσες φορές δεν θα έπρεπε να υποκύψετε στα συναισθήματα του θυμού, του φόβου, της θλίψης; Της ενοχής, της ανησυχίας και της κούρασης; Γνωρίζοντας ότι όλα αυτά δεν είναι ωφέλιμα;

-Νιώθετε την αίσθηση της καταπίεσης και της αναβλητικότητας και αποφεύγετε να δημιουργήσετε την καθημερινότητα που θέλετε θέτοντας όρια;

-Έχετε αναρωτηθεί ποιος είναι ο σκοπός της ζωής σας;

-Μήπως είσαστε τόσο απασχολημένοι και δεν έχετε προλάβει να γνωρίσετε εσάς τους ίδιους;

-Έχετε χάσει την πίστη στον εαυτό σας και αμφιβάλλετε αν μπορείτε να εκπληρώσετε τα όνειρά σας; Πόσοι από εσάς θα πραγματοποιήσετε τους στόχους σας;

Επί αιώνες είχαμε την αντίληψη του ανθρώπινου θύματος, νομίζοντας πως δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε τις καταστάσεις στη ζωή μας και να ανοιχτούμε στον κβαντικό εαυτό μας.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο σε αυτό είναι πως δεν έχουμε συνηθίσει να μην προσδοκούμε το μέλλον και να προσπαθούμε να το επηρεάσουμε με παρελθοντικές συνήθειες.

Πιστεύω πως είστε έτοιμοι:

– Να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας με τεχνικές της παρατηρητικότητας και της εστίασης, ανακαλύπτοντας πτυχές του εαυτού σας που δεν γνωρίζατε ότι υπήρχαν. 

– Να έχετε την κυριαρχία των συναισθημάτων και των σκέψεων, σύμφωνα με το τι είναι ωφέλιμο για εσάς. Έχοντας μια συνολική ενδοσκόπηση του εαυτού, μέσω των σκέψεων-συναισθημάτων, αλλά και του πνεύματος. Συνειδητοποιώντας ποια γνωρίσματα του εαυτού σας χρειάζονται θεραπεία. 

– Να ζείτε στον ρυθμό της αληθινής φύσης σας και μετασχηματίζετε το αδύνατο σε δυνατό.

– Να κατανοήσετε και να καταλάβετε ποια είναι η πραγματικότητά σας και ποια η ψευδαίσθηση που βιώνετε. Να απεμπλακείτε από παλιά μοτίβα που δημιουργούν μπλοκαρίσματα και δεν σας επιτρέπουν να έχετε υγιείς προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. 

– Να αντιλαμβάνεστε συνειδητά όλα όσα σας επηρεάζουν όπως φόβους και ανασφάλειες. Να νιώθετε τη διαύγεια, την αποφασιστικότητα και την εσωτερική δύναμη να τα αλλάξετε προς όφελός σας, φυτεύοντας ουσιαστικούς, δημιουργικούς σπόρους, για την ευημερία σας.

– Να απελευθερωθείτε από την εγωική ταυτότητα και να μην παίρνετε σοβαρά και προσωπικά το κάθε τι που συμβαίνει. Να έχετε δημιουργική αντίληψη του εαυτού σας, χωρίς να νιώθετε ευάλωτοι στις γνώμες των άλλων. 

– Να βλέπετε τις καταστάσεις με φωτεινή οπτική και να εστιάζετε στην πραγματική ουσία τους, με περισσότερη γενναιοδωρία και συμπόνια.

– Να νιώσετε την προσωπική σας αξία, χωρίς κριτική και χωρίς χαμηλή αυτοπεποίθηση. Να σταματήσετε την επίκριση και τα παράπονα, τόσο για τον εαυτό σας, αλλά και για τους γύρω σας, ακόμη και για τις καταστάσεις που βιώνετε.

– Να αισθάνεστε ισχυροί και να μην είστε επιρρεπείς σε  ανθρώπους και περιστάσεις, λόγω προσκόλλησης, εξάρτησης ή ανάγκης. Να αλλάξετε τον τρόπο που αντιδράτε, με περισσότερη ψυχραιμία, ηρεμία και σοφία, ακόμη και στις δύσκολες καταστάσεις.

– Να αποβάλλετε την αναποφασιστικότητα και την αναβλητικότητα, το αίσθημα ότι είστε ανεπαρκείς. Να βελτιώσετε το συνειδησιακό σας επίπεδο, έτσι ώστε να κατευθύνετε τις πράξεις και τις αντιδράσεις σας σε μια νέα βελτιωμένη πραγματικότητα. Η αγάπη, η ικανοποίηση, η ξεγνοιασιά και η απόλαυση, να αποκτήσουν άλλη διάσταση.

– Να αυξήσετε τη δόνησή σας, νιώθοντας το ηλεκτρομαγνητικό σας πεδίο, ζώντας με αγαλλίαση, πάθος και χαρά. Να ανοιχτείτε στις άπειρες δυνατότητες της μεγαλειώδης ζωής σας.

– Να νιώθετε περισσότερη πίστη στον εαυτό σας, άξιοι να καταφέρετε αυτά που θέλετε, χωρίς αμφιβολίες και πλαίσια που σας περιόριζαν. Να μπορείτε να επηρεάσετε τη ζωή σας με τρόπους που εσείς επιλέγετε. Η εμπιστοσύνη του εαυτού δημιουργεί την αίσθηση της βεβαιότητας, ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους, νιώθοντας ασφαλείς με τις αλλαγές που προκύπτουν.

– Να δώσετε το νόημα της ύπαρξής σας και του σκοπού της ζωής σας. Να αναγνωρίσετε τη φωνή της ψυχής έχοντας πρόσβαση στη βαθιά δεξαμενή ευφυΐας και σοφίας του εαυτού σας. Η σύνδεσή σας με το Θείο, να γίνει πιο δυνατή και ουσιαστική.

Είμαστε όλοι πνεύμα με απεριόριστο δυναμικό

Συχνά, όμως παρερμηνεύουμε και απορρίπτουμε αυτή την αλήθεια και μένουμε συγκρατημένοι στο ανθρώπινο γραμμικό κέλυφός μας. Πιστεύω πως όταν συνειδητοποιούμε την ύπαρξή του, μέσα μας και γύρω μας, τότε ζούμε την καθημερινότητα που μας ταιριάζει. 

Συντονιζόμαστε με το πνεύμα και τότε όλα ρέουν συγχρονισμένα, αρμονικά, υπάρχει βαθιά ικανοποίηση, ευγνωμοσύνη και τότε πετυχαίνουμε τους στόχους μας.

YouTube
YouTube
Instagram
error: Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο !!
Scroll to Top