Διαχείριση του Εαυτού - Κυριακή Σεβαστή - Kunda Quantum

Διαχείριση του Εαυτού

Kiriaki Sevasti – Kunda Quantum  Συντάκτης Κυριακή Σεβαστή  03/11/2021

Τελευταία Ενημέρωση: 27/09/22

Στην πορεία της ζωής μας αναζητούμε: υγεία, αγάπη, ευημερία, χαρά, γαλήνη, ολοκλήρωση, κ.ά. Όλοι θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και όλοι αναζητούμε το καλύτερο αποτέλεσμα σε ό,τι κάνουμε. Θέλουμε να ζούμε καλύτερα, να έχουμε καλύτερη υγεία, να εργαζόμαστε με καλύτερες συνθήκες και αποδοχές. Προσπαθούμε να βρούμε τους τρόπους, ώστε να υλοποιήσουμε αυτά που θα μας προσφέρουν καλύτερη ζωή. Η διαχείριση του εαυτού μας είναι το κυριότερο σημείο εστίασης.

Διαχείριση του Εαυτού με Τύχη ή με Αυτοκυριαρχία;

– Άραγε, για να αποκτήσουμε όλα τα παραπάνω τι προτεραιότητες βάζουμε; 

-Πως θα συμβεί το καλύτερο, αν δεν έχουμε την ικανότητα να ελέγχουμε τον ίδιο μας τον εαυτό;

Συνήθως αφηνόμαστε σε τυχαία γεγονότα, χαιρόμαστε για λίγο και μετά πάλι τα ίδια. Παραπονιόμαστε, γιατί δεν είμαστε μεθοδικοί, ώστε να μπορούμε να έχουμε την αυτοκυριαρχία.

-Αν ο σκοπός μας είναι η πρόοδος και η εξέλιξή μας, τότε τι κάνουμε για αυτό; 

Ο σκοπός είναι να μην γίνεται τυχαία, αλλά καθοδηγούμενοι με τη γνώση του εαυτού.

Aν δεν διαχειριστούμε το σώμα, τον νου, τα συναισθήματα, την ενέργειά μας, τότε πως θα προχωράμε σύμφωνα με τις προθέσεις μας;

Κβαντικός Διαλογισμός Απέκτησε πρόσβαση στην κβαντική δυναμική σου

Διαχείριση του Εαυτού με ένα Διάλειμμα

Όλοι χρειαζόμαστε διαλείμματα. Μερικές φορές η ζωή μας φέρνει σε ένα σημείο όπου το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι πώς να τα βγάλουμε πέρα. Τότε είναι που γίνεται εμφανής η συνειδητοποίηση της σημασίας του διαλείμματος. Αλλά οι περισσότεροι από εμάς αγνοούμε την παρόρμηση και συνεχίζουμε τη ζωή μας. Αυτό είναι πραγματικά ανθυγιεινό και ψυχικά και σωματικά.

Το πιο συνηθισμένο λάθος που εμποδίζει την ικανότητά μας να αναγνωρίσουμε τη σημασία του να κάνουμε ένα διάλειμμα είναι να αγνοούμε τα σημάδια. Τα σημάδια αυτά είναι: κόπωση, κακή διάθεση, απροθυμία, συνεχόμενο άγχος, κλπ.

Σκοπός και Ανταμοιβή

Ο σκοπός είναι να υπάρχει ένα όφελος από ότι κάνουμε, απολαμβάνοντας τους καρπούς των προσπαθειών μας, που πολλές φορές είναι κάτι απλό, όπως ένα ευχαριστώ από καρδιάς.

-Έχουμε την οργάνωση: Των σκέψεων; Των συναισθημάτων; Του σώματος; Της ενέργειάς μας;

-Συντηρούμε τον εαυτό μας με τέτοιο τρόπο, ώστε να βιώνουμε την απόλαυση των προσπαθειών μας;

Διαλογισμός Πληρότητας 

Φιλοδοξία

Δεν μπορούμε να ελέγξουμε όλες τις εξωτερικές καταστάσεις, γιατί αυτή είναι η φύση της ζωής. Μπορούμε όμως να ελέγξουμε τον εσώτερο εαυτό μας και τους τρόπους που αντιδρούμε. Και τότε παρατηρούμε ότι αλλάζοντας τον εαυτό μας, αλλάζουν και πολλά γύρω μας. Δημιουργούμε άλλες οδούς, αλληλεπιδρώντας με τον εσωτερικό κόσμο μας και με τον κόσμο γύρω μας.

Κβαντικός Διαλογισμός Υλοποίησε τις ιδέες σου

-Αν δεν έχουμε εμείς τον έλεγχο του εαυτού μας, τότε ποιος θα τον έχει;

-Πως θα νιώσουμε την ολοκλήρωση αν δεν έχουμε τον αυτοέλεγχο;

-Πόση προσοχή δίνουμε στους εαυτούς μας;

Συνήθως στρέφουμε την προσοχή μας σε εξωτερικούς παράγοντες, θεωρώντας πως αν έχουμε περισσότερα έσοδα, καλύτερο σπίτι και αυτοκίνητο, τότε θα έχουμε και την ευτυχία που προσδοκούμε.

Η φιλοδοξία υπάρχει σε όλους μας. Όλοι έχουμε φιλοδοξίες. Και τις πετυχαίνουμε, γιατί είμαστε ικανοί και άξιοι. Τότε η ζωή μας είναι όμορφη, γιατί κοιτούμε τους άλλους μέσα από εμάς, αλλά και το αντίστροφο. Τότε υπάρχει αλληλεπίδραση και συμπόνια. Άλλωστε όλοι θέλουμε το ίδιο αποτέλεσμα, όλοι είμαστε άνθρωποι και όλοι θέλουμε να ζήσουμε όμορφα.

Κβαντικός Διαλογισμός Εκπλήρωσε τα όνειρά σου 


Κβαντικός Διαλογισμός Συνδέσου με την Άπειρη Πηγή Ενέργειας

Διαλογισμός αισιοδοξίας

Κβαντικός Διαλογισμός Αγάπης του εαυτού


 

Μοιραστείτε το:
YouTube
YouTube
Instagram
error: Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο !!
Scroll to Top