Δημιουργήστε καθημερινά θαύματα Μέρος 2ο - Κυριακή Σεβαστή

Δημιουργήστε καθημερινά θαύματα Μέρος 2ο

Kiriaki Sevasti – Kunda Quantum   Συντάκτης Κυριακή Σεβαστή 05/09/2020

Πως να δημιουργήσουμε θαύματα στη ζωή μας

Δημιουργούμε θαύματα, όταν η συγχρονικότητα εναρμονίζεται με την εγρήγορσή μας, με έναν εκπληκτικό τρόπο, νιώθοντας ενθουσιασμό, χαρά, ανακούφιση και ευγνωμοσύνη. Όταν τιμούμε ολόκληρη τη ζωή με τρόπους που δεν μπορεί να συλλάβει το μυαλό. Όταν νιώθουμε την ενότητα του Όλου που μας περιβάλλει.

Εστίαση στο καλό

Όταν βιώνουμε δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις στη ζωή μας το πιο βολικό είναι να σκεφτούμε πόσο άσχημα είναι τα πράγματα, ακόμη και πόσο άσχημα θα εξελιχθούν. Η συνέπεια αυτών των σκέψεων είναι η δυσφορία. Νιώθουμε δυσάρεστα συναισθήματα και το σώμα αντιδρά με σφίξιμο, πόνους κλπ. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας έχουν δύναμη. Αν μείνουμε στα δυσάρεστα η κατάσταση θα επιδεινωθεί. Αν όμως σκεφτούμε τις πιθανότητες τότε όλα αλλάζουν. Υπάρχει 50% πιθανότητα να χειροτερεύσουν τα πράγματα και 50% πιθανότητα να καλυτερεύσουν. Και εδώ οφείλουμε να πάρουμε μια απόφαση. Να επιλέξουμε ποια πιθανότητα θέλουμε να συμβεί.

Μην ξεχνάμε ότι μέσα από τις δυσκολίες εξελισσόμαστε και προοδεύουμε όλοι μας.

Η εστίαση παίζει σημαντικό ρόλο για την κατάληξη των καταστάσεων της ζωής μας. Χρειάζεται εξάσκηση στην αρχή, για να μετατρέψουμε τη παλιά συνήθεια σε νέα ωφέλιμη, αλλά τα αποτελέσματα δικαιώνουν. Τότε η διαίσθηση μας καθοδηγεί σε νέες προοπτικές, τις οποίες προηγουμένως δεν είχαμε σκεφτεί, γιατί η δόνησή μας ήταν χαμηλά. Αυξάνεται η δεκτικότητά μας, η οποία ανοίγει νέες δυνατότητες και μας προσφέρει νέες κατευθύνσεις. Όταν σκεφτόμαστε τα δυσάρεστα αποτελέσματα δεν είμαστε δεκτικοί στο νέο και στο ωφέλιμο, αντίθετα είμαστε κλειστοί. Επομένως, πως θα λάβουμε το καλό με κλειστή πόρτα;

Εστίαση στην ευγνωμοσύνη

Η ευγνωμοσύνη είναι στάση ζωής. Γινόμαστε φως στο σκοτάδι. Αλλάζει η ενέργειά μας και η προοπτική των καταστάσεων. Όλοι έχουμε σκεφτεί ότι δεν θα έπρεπε να είναι έτσι τα πράγματα. Όλοι έχουμε αναρωτηθεί: τι κάνω λάθος; Και με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε περισσότερη ένταση και απογοήτευση. Μπορεί να μην καταλαβαίνουμε, γιατί τα πράγματα είναι όπως είναι, αλλά η ευγνωμοσύνη και η αποδοχή μας τοποθετεί και πάλι στη ροή της ζωής. Όσο περισσότερη ευγνωμοσύνη αισθανόμαστε και εκφράζουμε, τόσο περισσότερα πράγματα θα βρίσκουμε για να είμαστε ευγνώμονες και τόσο περισσότερα θα λαμβάνουμε, για να είμαστε ευγνώμονες. Όταν ζούμε με ευγνωμοσύνη στην καρδιά, τότε εμφανίζονται άνθρωποι, ευκαιρίες και ευλογίες με θαυματουργούς τρόπους στη ζωή μας.

Εστίαση στην απελευθέρωση

Όταν αντιμετωπίζουμε δυσκολίες δεν βλέπουμε διέξοδο. Ο σκοπός της απελευθέρωσης είναι η παράδοση. Να παραδώσουμε τη δυσκολία και όποια δυσάρεστη κατάσταση εκεί που πιστεύουμε. Άλλοι το ονομάζουν Σύμπαν, άλλοι Θεό, Κβαντικό πεδίο, Όλον, Δημιουργό, Δημιουργικό Άπειρο, το ίδιο είναι όπως το ονομάσουμε. Άλλοι έχουν μεγαλύτερη σχέση με Αγίους ή με Αρχαγγέλους. Όπου πιστεύει ο καθένας, μπορεί να επιλέξει να παραδώσει όλο αυτό το βάρος, τον πόνο, την κατάσταση. Η απελευθέρωση και η παράδοση περιλαμβάνει την αποδοχή και την εμπιστοσύνη. Η αποδοχή σημαίνει ότι αφηνόμαστε σε μια αγκαλιά, με πλήρη εμπιστοσύνη. Αφήνουμε τις δυσκολίες σε άλλα χέρια, επειδή εμείς αυτή τη στιγμή δεν αντέχουμε άλλο να υποφέρουμε, να προσπαθούμε με όλες τις δυνάμεις. Αφήνουμε ακόμη και τις προσδοκίες πως θα έπρεπε να είναι τα γεγονότα στη ζωή μας. Εμπιστευόμαστε τη ροή και τη συγχρονικότητα. Έπειτα παρατηρούμε την αλλαγή, τη βελτίωση της κατάστασης.

Απελευθέρωση της ανησυχίας 

Εστίαση στην πίστη

Πολλές φορές, το μυαλό θέλει να γνωρίζει τις λεπτομέρειες. Πως θα συμβεί το θαύμα. Στο πρώτο μέρος του άρθρου εξηγώ ότι δεν μπορεί να το κατανοήσει, γιατί δεν υπάρχει η γραμμική νοητική απόδειξη. Δεν χρειάζεται να καταλάβουμε πως θα συμβεί το θαύμα. Αυτό είναι στα χέρια του Δημιουργού. Δεν είναι δική μας ασχολία. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα, αυτό που θέλουμε να συμβεί, χωρίς να μας απασχολούν οι λεπτομέρειες. Όλοι έχουμε διαίσθηση, η οποία μας βοηθά να φτάσουμε εκεί που θέλουμε να πάμε. Όταν ακούμε και πιστεύουμε το σύστημα εσωτερικής καθοδήγησης, χωρίς να κρίνουμε τις λεπτομέρειες και τον τρόπο έκβασης των καταστάσεων, τότε όλα συντονίζονται και βιώνουμε θαύματα στη ζωή μας.

Συνεπώς, πιστεύουμε πως μπορεί να συμβεί κάτι καλό;

Για να φύγει ο πόνος και να γαληνεύσει η καρδιά

Ας απολαύσουμε και ας ευχαριστηθούμε την ικανότητά μας να σκεφτόμαστε, να νιώθουμε και να επιλύουμε μέσω του Δημιουργού, όποια προβλήματα πιθανώς δημιουργήσαμε.

 

Ξεπέρασε τα εμπόδια που βιώνεις Μέρος 1ο  

Ξεπέρασε τα εμπόδια που βιώνεις Μέρος 2ο 

Μοιραστείτε το:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

YouTube
YouTube
Instagram
error: Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο !!
Scroll to Top