Δημιουργήστε καθημερινά θαύματα Μέρος 1ο - Κυριακή Σεβαστή

Δημιουργήστε καθημερινά θαύματα Μέρος 1ο

Kiriaki Sevasti – Kunda Quantum   Συντάκτης Κυριακή Σεβαστή 05/09/2020

Όλοι έχουμε τη δύναμη και την ικανότητα να δημιουργήσουμε καθημερινά θαύματα στη ζωή μας. Θαύματα συμβαίνουν κάθε μέρα σε όλους. Άλλοι τα παρατηρούν, άλλοι όχι. Ο ορισμός του θαύματος είναι: ένα ευπρόσδεκτο και εκπληκτικό αποτέλεσμα, το οποίο δεν μπορεί να το εξηγήσει η επιστήμη. Αυτό το οποίο ο νους δεν κατανοεί, γιατί δεν υπάρχει η γραμμική απόδειξη. Επομένως, αν διευρύνουμε την αντίληψή μας θα αφεθούμε περισσότερο στον κόσμο των θαυμάτων. Μέσω της ελεύθερης βούλησης, ο καθένας από εμάς, έχει τη δύναμη να αλλάξει τον τρόπο σκέψης, για να μετατρέψει τις καταστάσεις αποτυχίας σε επιτυχίας, δυστυχίας σε ευτυχίας και έλλειψης σε αφθονίας, στη ζωή του.

Εναποθέτοντας τις ελπίδες μας σε εξωτερικούς παράγοντες

Πολλές φορές, θέλοντας να επιλέξουμε το καλύτερο, εναποθέτουμε τις ελπίδες μας σε διάφορα αντικείμενα, όπως κρύσταλλοι, γούρια, ακόμη και σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, οι οποίες επηρεάζουν τις καταστάσεις. Φυσικά όλα παίζουν τον ρόλο τους και προσφέρουν τις ιδιότητές τους, αλλά… Κανένα αντικείμενο, καμιά ημερομηνία δεν μπορεί να κάνει θαύματα, εάν δεν βάλουμε τη δική μας εσωτερική δυναμική. Αν επιλέξουμε ένα κρύσταλλο, μια ημερομηνία και οτιδήποτε άλλο θεωρούμε ως έναυσμα, για να ξεκινήσουμε κάτι νέο και δεν έχουμε τη θέληση, την αποφασιστικότητα, την αφοσίωση, τη γνώση και ότι άλλο χρειάζεται το νέο μας εγχείρημα, δεν θα μας βοηθήσουν οι εξωγενείς παράγοντες.

Συνδυασμός

Αν όμως έχουμε όλες τις παραπάνω δεξιότητες-αξίες και θεωρούμε πως θα μας βοηθήσει μια συγκεκριμένη ημερομηνία ή ένα προϊόν, τότε ναι, μπορούμε να τα συνδυάσουμε. Μου αρέσουν τα πετρώματα και οι κρύσταλλοι, οι πέτρες και τα κοχύλια που μαζεύω από τη θάλασσα και την παραλία, τα λουλούδια που έχω μέσα και έξω από το σπίτι μου, καθώς έτσι φέρνω τη φύση μέσα στον χώρο μου και νιώθω ευχάριστα. Όμως, δεν αφήνομαι μόνο στις ιδιότητές τους, κάνω και εγώ ό,τι χρειάζεται, για να αποκτήσω όλα όσα θέλω και χρειάζομαι.

Όπως αναφέρει το ρητό: “Συν Αθηνά και χείρα κίνει”, εννοώντας πως δεν τα αφήνουμε όλα στη τύχη δρούμε και εμείς, σύμφωνα με αυτά που θέλουμε να συμβούν. Όπως και το “σπεύδε βραδέως”, το οποίο σημαίνει να λειτουργούμε με αποφασιστικότητα και σύνεση.

Πως αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις της ζωής με την Kunda Quantum

– Πως δημιουργούμε θαύματα στη ζωή μας;  – Καλωσορίζοντάς τα.

Αυτός που μπορεί να δημιουργήσει καθημερινά θαύματα, εάν το επιλέξει, είσαι εσύ.

Εσύ έχεις μέσα σου, τη σπίθα, τη δύναμη του Δημιουργού, το θεϊκό στοιχείο. Την επόμενη φορά που θέλεις να δημιουργήσεις οτιδήποτε, θέσε την πρόθεσή σου και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο Δημιουργός. Παρατήρησε μέσα από τη συγχρονικότητα την όμορφη και αρμονική σύγκλιση, πως ενορχηστρώνονται όλα, σύμφωνα με τα ωφέλιμα για σένα. Έχουν ήδη μπει στη θέση τους, για να εκπληρωθεί το όνειρό σου.

Κβαντικός Διαλογισμός Εκπλήρωσε τα όνειρά σου

Καταλήγουμε στο εξής απλό και ουσιαστικό, αυτό που χιλιάδες χρόνια διδάσκουν όλες οι πνευματικές διδασκαλίες, ότι όλα εκδηλώνονται από μέσα μας και όχι από εξωτερικούς παράγοντες. Είναι πολύ πιο απολαυστικό να πιστέψουμε στη δική μας δυναμική, παρά σε “εξωγενείς δυνάμεις”.

Αν κάτι δεν λειτουργεί, σύμφωνα με τα θέλω σου, έλεγξε:

Μήπως βάζεις περισσότερη προσπάθεια;

Μήπως καταναλώνεις περισσότερη ενέργεια απ’ όσο χρειάζεται;

Ο Δημιουργός πάντα ξέρει καλύτερα από εμάς και ξέρει το καλύτερο για εμάς.

Παρατήρησε αν δεν έγινε ακριβώς αυτό που ευχήθηκες:

Μήπως ήρθαν καλύτερα τα πράγματα για σένα;

Μήπως εσύ άλλαξες τα θέλω σου;

Ίσως να έψαχνες για εργασία και να έλαβες την έμπνευση και τους χρηματικούς πόρους, για να ανοίξεις κάτι δικό σου.

Ίσως να έψαχνες για σπίτι σε μια συγκεκριμένη περιοχή και να άλλαξες γνώμη. Ενδεχομένως, η διαίσθησή σου σε προτρέπει να εστιάσεις σε μια άλλη περιοχή, στην οποία θα γνωρίσεις εξαίρετους ανθρώπους ή ακόμη και το ταίρι σου.

Ίσως να είχες ευχηθεί σεβασμό, εκτίμηση και αναγνώριση στα επαγγελματικά σου. Προχωρώντας στο επόμενο εργασιακό περιβάλλον, παρατηρείς πως εκεί λαμβάνεις απλόχερα όλα τα παραπάνω.

Συχνά “κολλάμε” σε κάτι συγκεκριμένο και δεν αφηνόμαστε στην όμορφη ροή.

Η πίστη είναι τρόπος ζωής

Ο Δημιουργός πάντα ξέρει και πάντα ταιριάζει τις καταστάσεις και τα γεγονότα, ώστε να συνδεθεί  σαν πάζλ, η πρόθεσή μας με την πρόοδό μας. Με τα χρήσιμα για εμάς. Τα θαύματα μπορεί να αψηφούν τη λογική, αλλά είναι αληθινά.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφεθούμε και να εμπιστευτούμε περισσότερο τον εαυτό μας. Μέσα σε αυτόν άλλωστε, αναπνέει ο Δημιουργός.

 

 

Ξεπέρασε τα εμπόδια που βιώνεις Μέρος 1ο 

Ξεπέρασε τα εμπόδια που βιώνεις Μέρος 2ο

Μοιραστείτε το:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

YouTube
YouTube
Instagram
error: Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο !!
Scroll to Top