Ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ανθρώπινου σώματος - Κυριακή Σεβαστή

Ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ανθρώπινου σώματος

Kiriaki Sevasti – Kunda Quantum  Συντάκτης Κυριακή Σεβαστή  30/01/2021

Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ανθρώπινου σώματος συσχετίζεται με το κβαντικό πεδίο του σύμπαντος. Είναι ένα αμφίδρομο δίκτυο πληροφοριών με το σύμπαν. Εξάγει και εισάγει πληροφορίες του εαυτού μας, των άλλων ανθρώπων και του κβαντικού πεδίου. Οι πληροφορίες που λαμβάνει και αναδίδει, είναι σαν ένα είδος λεπτής ουσίας, η οποίες βρίσκονται στο φυσικό σώμα. Προέρχεται από το κυτταρικό επίπεδο και υπάρχει ολόγυρα από το σώμα του κάθε ανθρώπου (περίπου 2,5 – 3 μέτρα προς κάθε κατεύθυνση). Είναι το όγδοο ενεργειακό κέντρο (8ο chakra). Ένα ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, αλληλεπιδρά και εναρμονίζει τα υπόλοιπα ενεργειακά κέντρα του σώματος (1-7 chakras).

Κωδικοποιεί τα μοναδικά μας χαρακτηριστικά και μας κάνει αναγνωρίσιμους ως όντα. Συνδέεται με τη συνείδησή μας και με τη συνείδηση του κόσμου. Ο κάθε ένας από εμάς, επιδρά αμοιβαία-μέσω της συνείδησής του-με το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, με τον κόσμο και το περιβάλλον γύρω του, καθώς και με ολόκληρο το Σύμπαν.

Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο συνδέεται με την καλή υγεία

Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο επηρεάζεται από τον φυσικό και ψυχολογικό εαυτό μας, γιατί συντονίζεται με τις ποιότητες των συναισθημάτων και των σκέψεων.

Είμαστε κβαντικά όντα και μπορούμε να επηρεάσουμε την κατάσταση της υγείας μας, μέσω του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου του σώματός μας.

Τι είναι η κβαντική φυσική

Όταν έχουμε καλή ψυχική διάθεση, οι ποιότητες των συναισθημάτων και των σκέψεων είναι ευχάριστες, όπως ικανοποίηση, χαρά, ευγνωμοσύνη, κλπ., τότε έχουμε ένα ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

Όταν δεν έχουμε καλή ψυχική διάθεση, οι ποιότητες των συναισθημάτων και των σκέψεων είναι δυσάρεστες, όπως άγχος, εκνευρισμός, στεναχώρια, κλπ., τότε έχουμε ένα αδύναμο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

Το ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο:

Το ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο εκπέμπει έντονο φως και ακτινοβολεί. Υφίσταται ως αίσθηση και ως μια ισχυρή δόνηση – δύναμη, η οποία εκπέμπεται, έχοντας την ικανότητα-αυτόματα- να φιλτράρει οποιαδήποτε ενέργεια, λειτουργία, αλλά και συμπεριφορά μεταξύ των ανθρώπων, γεγονότων και καταστάσεων της ζωής μας. Επηρεάζεται από τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας, όταν αυτά είναι ευχάριστα (αγάπη, χαρά, γαλήνη, συμπόνια, κλπ. και απωθεί ό,τι δεν εναρμονίζεται με τη δική μας υψηλή δόνηση, προσελκύοντας και άλλα παρόμοια υψηλά ανθρώπινα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Το αποτέλεσμα είναι να βιώνουμε ισορροπημένα γεγονότα και να συμπορευόμαστε με φωτεινούς ανθρώπους στην καθημερινότητά μας. Επίσης, έχει την ικανότητα να επηρεάζει θετικά τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, με τα οποία έρχεται σε επαφή, ανυψώνοντάς τα.

Το αδύναμο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο

Το αδύναμο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο είναι θολό, επειδή στη διάμετρό του προκαλούνται κοιλώματα σαν ρωγμές , (αυτά είναι τα τρωτά του σημεία) και επηρεάζεται από τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας, όταν αυτά είναι δυσάρεστα (λύπη, θυμός, ενοχή, φόβος, κλπ). Εξαιτίας αυτών των σκέψεων-συναισθημάτων, τα κύτταρα κωδικοποιούν αυτές τις πληροφορίες και κατά συνέπεια, επηρεάζουν δυσάρεστα την κατάσταση της υγείας μας. Τότε η δόνησή μας είναι χαμηλή, νιώθοντας αδύναμοι στις καθημερινές προκλήσεις. Έχουμε την αίσθηση θυματοποίησης και μη ελέγχου της ζωής, επηρεαζόμαστε από διάφορες εξωτερικές συνθήκες και οι επιλογές που κάνουμε είναι μη ωφέλιμες. Επίσης, η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση είναι σε χαμηλά επίπεδα.

Πως μπορούμε να ισχυροποιήσουμε το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο μας;  

Τρόποι ισχυροποίησης:

Τα φυσικά επακόλουθα των παραπάνω τρόπων, είναι η αποτελεσματική και ισορροπημένη διαχείριση των εκατομμυρίων χημικών αντιδράσεων και των μοριακών δραστηριοτήτων όλων των συστημάτων του σώματος, κάθε δευτερόλεπτο. Κατευθύνουν πληροφορίες αρμονικής λειτουργίας από το υποατομικό και κυτταρικό επίπεδο, μέχρι και τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας και κατ’ επέκταση σε ολόκληρο το σώμα. Κατά συνέπεια, έχουμε πολύ καλή σωματική κατάσταση και ευχάριστη ψυχική διάθεση. Ολόκληρος ο εαυτός πλημμυρίζει με αγάπη, με αισιοδοξία και με χαρά.

Ενίσχυση της αύρας με λευκό χρώμα

Πως θα καταλάβουμε αν το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο μας είναι ισχυρό;

Όταν η υγεία μας λειτουργεί σε πολύ καλή απόδοση και δεν αρρωσταίνουμε. Όταν ο νους μας έχει διαύγεια, είναι καθαρός, ισορροπημένος και μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας με τρυφερότητα.

Όταν νιώθουμε δυνατοί, ασφαλείς και προστατευμένοι.

Όταν έχουμε την αίσθηση της ενότητας, της ισορροπίας, της συμπόνιας, της πληρότητας και της αγάπης. Της πίστης, της εμπιστοσύνης και της απεραντοσύνης.

Όταν είμαστε χαρισματικοί, ευγενικοί, χαμογελαστοί.

Συμπόνια Η ιδιότητα του ευγενικού και καλοσυνάτου ανθρώπου

Το μέγεθος της δυναμικής του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου είναι άπειρο και μπορούμε να φτάσουμε σε υψηλότερα επίπεδα.

Τότε το επίπεδο της δόνησής μας είναι υψηλότερο και εκπληρώνονται ανεμπόδιστα τα όνειρά μας, σύμφωνα με τους ανώτερους σκοπούς. Έχοντας σοφία και καθοδήγηση, δημιουργώντας τη ζωή που εναρμονίζεται με το πνεύμα μας. Συνδεόμαστε με τα ανώτερα πεδία του σύμπαντος και λαμβάνουμε πληροφορίες.

Τότε η ύπαρξή μας φωτίζει το περιβάλλον που βρισκόμαστε και θεραπεύουμε με το πέρασμά μας τον κόσμο.

Τότε αναπνέουμε τη Θεία Χάρη και είμαστε ένα με τη Φύση. Τότε προσευχόμαστε για όλα τα όντα του πλανήτη.

Τότε γινόμαστε ένα με το Άπειρο.

 

 

Μοιραστείτε το:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

YouTube
YouTube
Instagram
error: Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο !!
Scroll to Top