Ποιά είναι η σχέση του ανθρώπου με την κβαντική φυσική. Κυριακή Σεβαστή

Ποιά είναι η σχέση του ανθρώπου με την κβαντική φυσική

Kiriaki Sevasti – Kunda Quantum  Συντάκτης Κυριακή Σεβαστή 06/03/2021

“Το υλικό σώμα είναι ένα ποτάμι από άτομα, ο νους είναι ένα ποτάμι σκέψεων και αυτό που τα κρατά μαζί είναι ένα ποτάμι διάνοιας”. -Deepak Chopra. Βιβλίο: Κβαντική Θεραπεία-

Τα πάντα στο σύμπαν αποτελούνται από υποατομικά σωματίδια, το ίδιο και εμείς οι άνθρωποι. Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από υποατομικά σωματίδια και είναι φτιαγμένο από τα ίδια συστατικά, με αυτά του σύμπαντος. Αυτό που δίνει πνοή σε ένα σώμα είναι η ενέργεια και όχι η ύλη. Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από κύτταρα. Τα κύτταρα αποτελούνται από μόρια. Τα μόρια αποτελούνται από άτομα. Τα άτομα αποτελούνται από υποατομικά σωματίδια. Τα υποατομικά σωματίδια αποτελούνται κυρίως από ενέργεια. (Dr. Joe Dispenza. Βιβλίο: Breaking the Habit of Being Yourself). Το σώμα μας αποτελείται από υποατομικά σωματίδια και κυρίως από ενέργεια. Ένα άτομο είναι 99.99999% ενέργεια, ενώ μόνο το 0.00001% είναι ύλη. (Niels Bohr “On the Constitution of Atoms and Molecules”).

Ζούμε μέσα στο σύμπαν και αυτό ζει μέσα μας. Ομοίως είμαστε όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ μας, αλλά ταυτόχρονα συνδεδεμένοι με το κβαντικό πεδίο. Το κβαντικό πεδίο δεν έχει υλική υπόσταση, είναι μια αόρατη ενέργεια άπειρων πιθανοτήτων. Είναι σαν μια αφηρημένη έννοια, η οποία διαμορφώνει την ενέργεια και μπορεί να μετασχηματιστεί σε υποατομικά σωματίδια, σε άτομα, σε μόρια και κατ’ επέκταση στα πάντα, φτάνοντας μέχρι και την ύλη. Είναι παντού και πουθενά ταυτόχρονα και σαν διάνοια, δίνει ζωή. Αυτή η διάνοια, υπάρχει σε κάθε χώρο και σε κάθε χρόνο, σε κάθε τώρα, και υπάρχει μέσα και γύρω μας. Αυτή η διάνοια σχηματίζει τους γαλαξίες, αυτή βοηθά να ανθίσουν τα λουλούδια, αυτή εμφυσά ζωή σε όλα όσα εμπεριέχει, αλλά και μέσα μας.

 

Η σύνδεση του ανθρώπου με το κβαντικό πεδίο

Το ανθρώπινο σώμα έχει συνείδηση και εκπέμπει πληροφορίες συνδεόμενο με το κβαντικό πεδίο -επικοινωνεί μαζί του- αλλά και με τους άλλους ανθρώπους γύρω του. Η έννοια του πειράματος της κβαντικής σύζευξης ή κβαντικής διεμπλοκής, μας βοηθά να κατανοήσουμε αυτή την αλληλοσύνδεση. Δυο σωματίδια αλληλοεπηρεάζονται και είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους, μεταφέροντας πληροφορίες το ένα στο άλλο, ασχέτως της απόστασης που τα χωρίζει. Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από σωματίδια και η έννοια του πειράματος, μας αποδεικνύει αυτή την ένωση με το κβαντικό πεδίο. Δεν χρειάζεται η παρουσία μας να είναι κοντά ή να αγγίζουμε το κβαντικό πεδίο για να επηρεάσουμε ή να επηρεαστούμε από αυτό. Η συνείδηση είναι αυτή που κινεί τα νήματα και την αλληλεπίδρασή μας με αυτό. Άλλωστε η συνείδησή μας είναι ενέργεια και η ενέργεια έχει συνείδηση.

Ο Deepak Chopra στο βιβλίο του Κβαντική Θεραπεία αναφέρει: “Η διάνοια υπάρχει παντού στο σώμα μας. Η ίδια η εσωτερική διάνοιά μας είναι κατά πολύ ανώτερη απ’ οτιδήποτε με το οποίο θα μπορούσαμε να την αντικαταστήσουμε εκ των έξω. Αυτή η διάνοια είναι πολύ πιο σημαντική απ’ την πραγματική ύλη του σώματος, αφού χωρίς αυτήν η ίδια η ύλη θα ήταν μη καθοδηγούμενη, άμορφη και χαοτική”.

 

Πως επηρεάζουμε το κβαντικό πεδίο;

Τα σωματίδια υπάρχουν σε έναν άπειρο αριθμό θέσεων στο κβαντικό πεδίο, ως πιθανότητες. Είναι τίποτα και τα πάντα, μέχρι αυτά να παρατηρηθούν. Η κάθε πιθανότητα μπορεί να μετατραπεί σε δυνατότητα, αρκεί να την παρατηρήσουμε. Υπάρχουν και δεν υπάρχουν ταυτόχρονα, μέχρι αυτά να παρατηρηθούν. Μέσω της παρατηρητικότητας μπορούμε να δημιουργήσουμε έστω και μια πιθανή πραγματικότητα από τις άπειρες που υπάρχουν και να τη βιώσουμε ως φυσικό γεγονός, ως κανονική πραγματικότητα στη ζωή μας. Έχουμε τη δύναμη, παρατηρώντας να δίνουμε υλική μορφή στην ενέργεια και να επηρεάζουμε τις καταστάσεις και τα γεγονότα. Μετατρέπουμε μέσα από τη συνείδησή μας τις ενεργειακές πιθανότητες σε υλικές δυνατότητες. Αυτό το φαινόμενο και αποδεδειγμένο κβαντικό πείραμα, ονομάζεται κατάρρευση της κυματοσυνάρτησης ή επιρροή του παρατηρητή.

Το πώς εμείς θα διαχειριστούμε τη συνείδησή μας, για να δημιουργήσουμε διάφορες καταστάσεις και γεγονότα, έγκειται στην ελεύθερη βούλησή μας.

 

Τι είναι η κβαντική φυσική 

Σώμα. Νους. Πνεύμα

Ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ανθρώπινου σώματος

Μοιραστείτε το:
YouTube
YouTube
Instagram
error: Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο !!
Scroll to Top