Πως αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις της ζωής με την Kunda Quantum

Πως αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις της ζωής με την Kunda Quantum

Kiriaki Sevasti – Kunda Quantum   Συντάκτης Κυριακή Σεβαστή 27/03/2021

Όλοι αντιμετωπίζουμε καθημερινά προβλήματα. Ο τρόπος αντιμετώπισής τους αλλάζει σύμφωνα με την αντίληψή μας, καθώς και με τη σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας. Μόλις ανακαλύψουμε τη σύνδεση με τον πραγματικό εαυτό και τις δυνατότητές του μπορούμε να δημιουργήσουμε μια αρμονία μεταξύ αυτού που βιώνουμε στον φυσικό κόσμο, μέσω του νου μας και της συνειδητοποίησης της άπειρης δύναμής μας.

Αλλάζουμε ό,τι δεν ευθυγραμμίζεται με την ανώτερη συνείδησή μας

Τότε το εκάστοτε πρόβλημα αλλάζει μορφή, από αιχμηρό και έντονο καταλήγει εύπλαστο και ήπιο.

Τότε αλλάζει η αντιμετώπισή μας σε αυτό και από την αντίληψη του ακατόρθωτου περνάμε στην απέναντι πλευρά του κατορθωτού και της λύσης αυτού.

Τότε αποφασίζουμε με τον ουδέτερο νου, ο οποίος ανταποκρίνεται στη σοφία της ψυχής και του ανώτερου εαυτού, δίνοντάς μας πρόσβαση στις λύσεις και στις απαντήσεις. Ο ουδέτερος νους επιλέγει πάντα με ισορροπία, καθώς αξιολογεί τα θετικά και αρνητικά της εκάστοτε κατάστασης και λειτουργεί προς την εκπλήρωση της ροής του υπερβατικού- κβαντικού εαυτού.

Με την Kunda Quantum παρατηρούμε τις σκέψεις, τα λόγια και τις πράξεις μας και με τη βούλησή μας, αλλάζουμε ό,τι δεν ευθυγραμμίζεται με την ανώτερη συνείδησή μας. Επαναπροσδιορίζουμε τον εαυτό μας, γνωρίζοντας και άλλες πτυχές του. Ακούμε και ανταποκρινόμαστε στην καθοδήγηση της ψυχής μας.

Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της ζωής

Πιστεύω ότι ως ανθρώπινα όντα δεν μπορούμε να εμποδίσουμε τις προκλήσεις της ζωής. Μπορούμε να τις αμφισβητήσουμε, μπορούμε να παραδοθούμε σε αυτές, μπορούμε να τις κοιτάξουμε κατάματα, αλλά δεν μπορούμε να κρυφτούμε από αυτές. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε σε ποια πλευρά είμαστε, σύμφωνα με την πνευματικότητα και την αντίληψη στο θεϊκό μας στοιχείο. Η μια επιλογή είναι να ορίσουμε τον ανθρώπινο-πνευματικό μας εαυτό στην ίδια δόνηση με την πρόκληση, επομένως σε αυτή την κατάσταση δεν μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε. Και η άλλη επιλογή είναι να ορίσουμε τον ανθρώπινο-πνευματικό μας εαυτό σε υψηλότερη δόνηση, με αυτή της πρόκλησης. Το αποτέλεσμα αυτού του υψηλότερου σημείου είναι η ικανότητά μας, για να την ξεπεράσουμε.

Για να κατανοήσουμε περισσότερο την έννοια του υψηλότερου σημείου μπορούμε να παρατηρήσουμε τους παραολυμπιονίκες, οι οποίοι με σθένος και θέληση ξεπερνούν την πρόκληση και δημιουργούν θαυμαστά γεγονότα.

Μερικές φορές, οι προκλήσεις που βιώνουμε είναι τραγικές. Γονείς χάνουν τα παιδιά τους, παιδιά μεγαλώνουν χωρίς τους γονείς τους, σοβαρές ασθένειες που δεν δείχνουν σημάδια ανάκαμψης. Και όλα αυτά δημιουργούν την αίσθηση του μη αναστρέψιμου. Θεωρούμε ότι θα ζούμε μια ζωή γεμάτη δυστυχία.

Αναγνωρίζουμε πως είμαστε άνθρωποι με απεριόριστο δυναμικό

Με την Kunda Quantum αναγνωρίζουμε πως είμαστε κάτι περισσότερο από άνθρωποι, οι οποίοι βιώνουν ανθρώπινες εμπειρίες. Είμαστε πνευματικοί άνθρωποι με απεριόριστο δυναμικό. Ανακαλύπτουμε πως είμαστε παιδιά φροντισμένα από τον Δημιουργό και αυτή η ανακάλυψη μας προσφέρει την αίσθηση της ασφάλειας και της προστασίας. Νιώθουμε συμπόνια και κατανόηση, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν και άλλοι σαν κι εμάς και αυτοί πονούν με τον ίδιο τρόπο που πονάμε και εμείς. Κατανοούμε την αντίληψη του διαχωρισμού, αλλά κυρίως της ενότητας. Έτσι απαλύνεται ο εσωτερικός πόνος και μπαίνουμε σε κατάσταση ενωτικής γαλήνης.

Ο πόνος, άλλωστε δεν είναι κομμάτι του πνευματικού εαυτού μας. Νιώθοντας περισσότερο τον πνευματικό εαυτό αγαλλιάζει ολόκληρο το είναι μας. Αγαπάμε περισσότερο εμάς και τους γύρω μας. Αναβλύζει η καλοσύνη, η ακεραιότητα και η ευγνωμοσύνη. Εμπιστευόμαστε και τιμούμε περισσότερο το σώμα μας, αλλά και το ακούμε τι έχει να μας πεί. Σταματάμε να κρυβόμαστε πίσω από τον εαυτό και ζούμε αγκαλιά με τον πραγματικό μας εαυτό. Επομένως είμαστε περισσότερο.

Συνειδητοποιούμε ότι το πνεύμα μέσα στο ανθρώπινο σώμα μας είναι υψηλότερο από την κάθε πρόκληση.

Στην Kunda Quantum έρχεσαι όπως είσαι. Δεν κρίνουμε το ντύσιμό σου, την ηλικία σου, τη φυσική σου κατάσταση, την ενασχόλησή σου με τη γιόγκα, με την κβαντική ή και με τον διαλογισμό. Είσαι ευπρόσδεκτος ως άνθρωπος που θέλει να δοκιμάσει να έρθει σε επαφή με τον ίδιο του τον εαυτό, νιώθοντας την ιερότητά του.

Λίγα λόγια για την Kunda Quantum

Η Kunda Quantum είναι μια ολοκληρωμένη μέθοδος, η οποία συνενώνει την ουσία της Κβαντικής Θεραπείας και της Κουνταλίνι Γιόγκα, η οποία μας οδηγεί σε ανώτερα σωματικά, διανοητικά και ψυχικά επίπεδα. Με την Kunda Quantum φτάνουμε στην υψηλότερη δυνατή μορφή μας. Αγγίζουμε και βιώνουμε τον κβαντικό εαυτό μας, καθώς ξεδιπλώνεται το απεριόριστο δυναμικό που υπάρχει μέσα στον καθέναν από εμάς.

 

Απελευθέρωση της ανησυχίας

Απελευθέρωση του θυμού 

Πρακτική για τόνωση και ενέργεια κάθε μέρα 

Πως να χαλαρώσεις από το Άγχος σε 3′ 

Μοιραστείτε το:
YouTube
YouTube
Instagram
error: Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο !!
Scroll to Top