Η ουσία του εαυτού - Κυριακή Σεβαστή - Kunda Quantum

Η ουσία του εαυτού

Kiriaki Sevasti – Kunda Quantum  Συντάκτης Κυριακή Σεβαστή  13/06/2020

Η ουσία του εαυτού δεν παίζει κρυφτό. Είναι αληθινή, καθαρή, χωρίς ψευτιές. Είναι τίμια και αυθεντική.

Η ουσία του εαυτού έχει βάθος, αλλά και διεύρυνση. Αγκαλιάζει την πνευματικότητα. Εμπεριέχει τη συνειδητότητα και τη σοφία. Προκαλεί χαρά και γέλιο. Είναι μεγαλειώδες να γνωρίζουμε την ουσία του εαυτού του μας. Η ουσία βοηθά να κατανοούμε τι θέλουμε, τι είναι χρήσιμο και ωφέλιμο για εμάς χωρίς δεύτερες σκέψεις. Υπάρχει βαθιά μέσα μας το αίσθημα της σιγουριάς.

Αυτοί που μας μεγάλωσαν, αυτοί που μας αγάπησαν, μετέφεραν σε εμάς τις δικές τους προκαταλήψεις και πεποιθήσεις. Δεν είναι όμως αυτή η δική μας ουσία. Η ουσία μας είναι να κατανοήσουμε, να γνωρίσουμε εμείς ποιοι είμαστε, να συνειδητοποιήσουμε τη δική μας χάρη, τις δικές μας αρετές, τη δική μας αλήθεια. Η πραγματικότητά μας είναι η ουσία μας. Η πραγματικότητά μας είναι η αλήθεια μας. Η αλήθεια δεν εμπεριέχει φόβο. Όταν εμφανίζεται ο φόβος παρατηρούμε ότι δεν είναι αυτή η πραγματικότητα, γιατί δημιουργούνται περίπλοκες φαντασιώσεις στον νου και εμπόδια στην καρδιά. Δημιουργούνται αμφιβολίες και οι αμφιβολίες φέρνουν δυστυχίες. Ο φόβος δεν είναι η αλήθεια της ουσίας μας.

Η Αλήθεια είναι θεραπευτική

Όταν είμαστε ένα με την ουσία τότε γινόμαστε άφοβοι

Δεν καθησυχάζουμε τον εαυτό μας με ψεύτικες προσδοκίες, ούτε προσπαθούμε να πείσουμε τον εαυτό μας για μεγαλεπήβολα πράγματα. Δεν ονειροπολούμε τρέφοντας αυταπάτες. Όποιοι είναι αυτοί που ξεγελούν τον εαυτό τους και την ουσία αυτού, ζουν μια ψεύτικη, προσποιητή ζωή και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της καθημερινής ζωής.

Είμαστε σχεδιασμένοι, για να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις της καθημερινότητας. Όταν νιώθουμε θυμό, δυσαρέσκεια και όταν βυθιζόμαστε σε αυταπάτες, δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις της ζωής.

Μπορούμε να αναγνωρίσουμε την ουσία μας, χωρίς να προσπαθούμε να μοιάσουμε στους άλλους. Μπορούμε να αναγνωρίσουμε την ουσία μας, χωρίς να προβάλλουμε κάτι το οποίο δεν είμαστε.

Υπάρχουν αυτοί που έχουν φτάσει στον πυρήνα τους. Αγαπούν την ολότητα τον εαυτού τους, με αξιοσύνη. Είναι αυτοί που έχουν τιμιότητα και συνέπεια στα λόγια και στις πράξεις τους.

Είναι ταπεινοί, γεμάτοι με αγάπη, αλλά και με μια λάμψη ακτινοβόλα. Είναι αυτοί που δεν εκθέτουν κανέναν γύρω τους, σέβονται και εκτιμούν τον εαυτό τους και τους γύρω τους.

Είναι αυτοί που έχουν κατανοήσει, έχουν γνωρίσει, έχουν συνειδητοποιήσει, τη μοναδικότητά τους και τη σύνδεσή τους με τον κόσμο.

Ενίσχυση της αύρας με λευκό χρώμα

Αφήνονται απλά στη ροή και ακολουθούν με πλήρη πίστη και εμπιστοσύνη. Όπου αυτή τους κατευθύνει. Χωρίς ίχνος ανασφάλειας και ανησυχίας, αφού γνωρίζουν πως αυτή είναι η αληθινή ουσία. Είναι αυτοί που έχουν απελευθερώσει το εγώ τους. Είναι αυτοί που βρίσκουν πανέμορφο τον εσώτερο εαυτό τους μέσα στο ανθρώπινο σώμα τους, όχι μόνο την εξωτερική εμφάνιση, αλλά τον πυρήνα τους. Εμπνέονται, καθοδηγούνται από το Πνεύμα. Δεν έχουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, είναι ισορροπημένοι, επειδή είναι ευγνώμονες.

Εγωικός Εαυτός Μέρος 1ο 

Εγωικός Εαυτός Μέρος 2ο 

 

Ζούμε σε μια εποχή που τίποτα δεν μένει κρυφό και κρυμμένο. Όλα έρχονται στο φως. Η αλήθεια λάμπει και θα εξακολουθεί να λάμπει. Η εποχή αυτή, μας καλεί να σταθούμε στην αλήθεια και να ενωθούμε με το Πνεύμα.

Μουσική για Ανύψωση του Εαυτού

 

Όταν είμαστε ένα με την ουσία είμαστε αληθινοί. Ο φόβος και η αλήθεια δεν πάνε μαζί.

Η ουσία είναι να καταλάβουμε ότι είμαστε θεϊκοί, είμαστε κβαντικοί, καθώς δεν υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε εμάς και στον Δημιουργό, στο Σύμπαν, στο Κβαντικό Πεδίο, όπως και να ονομάσουμε την ουσία, παραμένει η ίδια.

Τότε ζούμε μια κβαντική ζωή. Ό,τι χρειαζόμαστε το βιώνουμε ανά πάσα στιγμή.

Ας αφεθούμε στο ταξίδι αυτό. Στη πηγή των αστεριών, του ήλιου και του φεγγαριού.

 

Η καχυποψία και η δυσπιστία των ανθρώπων

Γιατί κρίνουμε; 5 τρόποι για να απαλλαγούμε από την κριτική


Κβαντικός Διαλογισμός Συνδέσου με την Άπειρη Πηγή Ενέργειας

Μοιραστείτε το:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

YouTube
YouTube
Instagram
error: Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο !!
Scroll to Top